Эл. адрес[email protected]

  1. Дом
  2. >
  3. Мешалка Мешалка

Центр новостей

мешалка мешалка

Мешалка – предмет што служи за мешање; голема дрвена лажица. Оваа кујнска алатка се користи за подготовка на храна .

Сообщение Запрос онлайн